Blackjack Danske spil Delivery

HVAD ER WILDILD SYMBOLER I SLOTS & HVORDAN ØGER DE SLOT SPIL?

Hvis du spørger spillerne, hvad de synes er den mest A .esome ting om slots, de fleste af dem vil sige wililds, og det er sandt. Faktisk ville verdens mest foretrukne tidsfordriv aldrig være så sjovt uden disse enkle ved første øjekast, men utroligt fordelagtige dybt indvendige symboler.

Kendt siden de tidlige dage af mekaniske 3-steppere, findes de i dag i næsten alle video slot produceret af hæren af Soft .areudbydere. Med udviklingen af teknologi og fremkomsten af nye hjulmekanik er der ingen grænse for wililds potentielle evner, derfor kommer de nu i en lang række typer, former og størrelser.

Lad os finde ud af, hvad der gør et vildt ikon så specielt, hvordan man fortæller typen af wililds et bestemt spil funktioner, og hvilke online slots Tilbyder spillere den vildeste oplevelse.

HVAD ER WILDILD SYMBOLER I SLOTS?

Hvis du allerede har tjekket vores omfattende slots ordliste, så ved du, at et wildild er “et specielt symbol, der kan erstatte andre (normalt almindelige) symboler for at fuldføre en eller flere vindende kombinationer”. Dybest set er det det, men i virkeligheden er alt meget mere spændende.

Lige pludselig…

multiplicere-wililds-just-as-the-name-siger-siger-her-vi-har-en-wildild-forbedret-med-en-multiplikator-billede…wililds lander på hjulene for at sætte en stopper for en tabende stribe og ofte bringe heftige udbetalinger, især hvis de har multiplikatorer knyttet. Har du nogensinde spekuleret på, hvor mange gange du ikke har scoret en sejr på grund af mangel på kun et matchende ikon? Nå, disse perky symboler tjener til at reducere antallet af sådanne akavede øjeblikke, samtidig med at du maksimerer dine chancer for at ramme det rigtig stort.

Som regel har de ikke beføjelser til at erstatte scatters eller andre specielle ikoner, hvilket giver perfekt mening. Wililds er langt fra sjældne quesuests på hjulene, og at lade dem erstatte bonussymboler ville føre til den meget hyppige udløsning af forskellige ekstra funktioner, herunder gratis spins og minispil. Selvfølgelig ville det være godt for slotbuffer, men vi tvivler oprigtigt på, at enhver soft .areudbyder nogensinde vil få en ordre på så overgenerøs maskine.

HVORDAN WILILDS BOOST SLOT PLAY?

Worldild-symbolernes verden er meget forskelligartet, da spilproducenter konstant ser efter muligheder for at tildele dem nye funktioner. Nogle soft .areudviklere som NetEnt, RTG eller Betsoft, for blot at nævne nogle få, har gjort et stort arbejde for at designe deres eget sortiment af innovative ikoner, men stort set er der flere hovedtyper, du kommer på tværs af, når du spiller på online casinoer.

HVORDAN MAN FORTÆLLER HVILKE VILDT DER ER SKJULT?

Et blik på spillets Gevinstoversigt er normalt nok til at finde ud af de forskellige wililds, der tilbydes, den måde, de arbejder i netop denne titel på, og de trofæer, de bringer. Men for at spare din tid her er et øjebliksbillede af nogle store muligheder, hver kommer med navnene på slots, der har et respektive wildild symbol.

Regelmæssige Wililds

Den grundlæggende type, der tjener til at erstatte alle andre regelmæssige symboler for at øge antallet af vindende linjer eller kombinationer. Regelmæssige wililds er ofte de højest betalende elementer i udbetalingstabellen.

Te texasas Tycoon (RTG), Cleopatra Diamond Spins (IGT), Tian Di Yuan Su (RTG), Fire & Steel (Betsoft), Fortunes of Ra (Blueprint)

Multiplicere Wililds

Ligesom navnet siger, Her har vi en vild forbedret med en multiplikator. Hver gang det hjælper med at fuldføre en gevinst, multiplicerer den præmien med 2., 3., 5. eller enhver anden værdi, der er angivet af udbyderen. Disse kan være tilgængelige i basisspillet eller kan kun være en del af ekstra funktioner, der normalt tilbyder højere multiplikatorværdier.

Ekstra chili (BTG), Wildild Falls (Play n ‘ GO), Cai Hong (RTG), Secret Jungle (RTG)

Sticky Wilds

Også kaldet låste eller frosne, Sticky wililds forbliver på hjulene for et vist antal spins, hvilket øger dine chancer for at lande en sejr i næste runde. Nogle slots vil venligst lade wililds blive, indtil du vinder, mens andre kun tillader en klæbrig runde.

Tilbage til Venus (Betsoft), Frugt Splash (Rival), Super søde sager (Betsoft), Juvel Skarabæer (Red Tiger), Juicy Smykker (Rivaliserende), Godzilla vs King Kong (Pil ‘ s Edge)

Udvidelse Wililds

colossal-giant-wililds-Just-as-all-colossal-symboler-they-take-more-than-one-position-on-the-reels-imageAnother spillernes favorit, Dette ikon udvides til at dække hele hjulet, hvilket skaber flere muligheder for præmier. Du er mere tilbøjelig til at løbe ind i denne funktion under en bonus snarere end i løbet af basisspillet, og det er ofte kun forbeholdt bestemte hjul. I nogle spil kan en sådan vild udvides vandret for at dække en hel række i stedet for en rulle.

Starburst (NetEnt), Triple Twister (RTG), Zombiezee Penge (Rival), Ånden i Naturen (Saucify), Tæller Spektakulære (RTG), Esqueleto Explosivo 2 (Thunderkick)

Kolossal / Kæmpe Ødemarker

Ligesom alle kolossale symboler, tager de mere end en position på hjulene, igen, hvilket bidrager til et større antal vindende mønstre. I nogle slots ser de ud som store klynger virkelig svært at gå glip af.

Dynamiteueeitan (RTG), Dynamite Riches (Red Tiger), Reactoon, (Play n ‘ GO)

Stacked Wililds

De mest værdifulde af alle stablede symboler, de kommer i stakke (stablet oven på hinanden) for at oplive flere hjulpositioner og producere mange gevinster, nogle gange leverer hele wildild grid for maksimale udbetalinger på hver linje.

Vulcan (RTG), Action Jack (IGT), Wolf Guld (Pragmatisk Play), Lucky Xmas (Booongo), Storm Lords (RTG)

Gå/ Flytte Wililds

Hovedsagelig en del af bonusspil, denne funktion vises under re-spins udløst af et wildild symbol, som derefter “walkalk” sidelæns eller fra top til bund. I nogle slots fortsætter re-spins, så længe moving .ild er synlig på skærmen.